Inhoud bericht

U krijgt een sms-bericht op uw telefoon met daarin:

•  Plaats van de lossing;

•  Tijdstip van de lossing;

•  Windrichting en -kracht en voor de fondvluchten ook het weerbericht.

 

 

 

 

U betaalt niet meer dan € 40,- (€ 0,55 p.o.b.) voor een heel vliegseizoen, om de lossingen van uw duiven per sms-bericht te ontvangen.

Kortom de SMSduif is; snelle berichtgeving, eenvoudig, betrouwbaar, informatief en goedkoop.

Hoe meldt u zich aan?

In de database hieronder worden de smscodes weergegeven. In deze lijst kunt u uw persoonlijke smscode vinden. De indeling van de SMSduif is hetzelfde als die van de NPO. In de database worden allereerst de afdelingen vermeld. Vervolgens heeft iedere afdeling een eigen indeling naar regio/rayon/kring of ccg. Deze wordt in de volgende kolom van de database vermeld. Na de namen van de verschillende rayon/regio/kring of ccg is de smscode geplaatst.

Als u uw persoonlijke code heeft gevonden, kunt u die smsen met uw mobiele telefoon het nummer 3111. Hieronder een voorbeeld om het duidelijker te maken;  

Ik ben duivenliefhebber en ik ben lid van de vereniging Zuid-Oost in Apeldoorn. Dan ben ik natuurlijk alleen geïnteresseerd in de lossingstijden van mijn vereniging, en dus van mijn duiven. Ik vlieg in afdeling 8 regio 2 Dan stuur ik het volgende sms bericht:  

"duif 8  2  aan" 

 


 

naar telefoonnummer 3111

Klik hier om de lijst met codes te downloaden


Afmelden gaat ook eenvoudig. Indien u geen gebruik meer wilt maken van de diensten van de SMSduif smst u: "DUIF UIT" naar telefoonnummer 3111